Ifi tenisz EB selejtező lesz Hódmezővásárhelyen

2016. február 03. 15:21 - A.g.o.r.a.

Magyarország, Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna és Olaszország leendő teniszcsillagai csapnak össze az alföldi városban, hogy kiderüljön, kik azok, akik a junior EB-n is megmutathatják játéktudásukat a hónap közepén.

 file.jpg

 

Február 5. és 7. között zajlik Hódmezővásárhelyen az utánpótlás Tenisz Európa Bajnokság selejtezője hat ország részvételével. A csütörtöki sorsolás után pénteken kezdődik meg a csapatok versenye, a döntőre vasárnap kerül sor. 

Minden nap 3 válogatott találkozót láthatunk, mely két egyéni és egy páros meccsből áll, melyeket belépődíj nélkül látogathatunk a Hódmezővásárhelyi Tenisz Clubban.  

A magyar csapatot Khin Dániel, Kisantal Dominik, Makk Péter és a csapatkapitány: Bardóczky Kornél képviselik.

A további selejtezők Franciaországban, Portugáliában és Törökországban zajlanak majd, az EB döntői pedig február 19-én kezdődnek Franciaországban.

Hivatalos oldal

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr508356908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása