Torkos Csütörtök 2016-ban is

2016. január 22. 12:53 - Zsenyei László

A Magyar Turizmus Zrt. 2016. február 11-én immár 11. alkalommal szervezi meg néphagyományra épülő gasztronómiai akcióját, a Torkos Csütörtököt. A kezdeményezés idén egyúttal az MT Zrt. szervezésében zajló „Gasztroélmények Éve 2016” tematikus programsorozat nyitánya is lesz.

web_tcs_front.jpg

A Torkos Csütörtök célja az étterembe járás kultúrájának megszerettetésén túl, hogy a hazai és az ide látogató külföldi vendégek a gasztronómián keresztül fedezzenek fel újabb magyarországi tájakat, kóstoljanak új, helyi ízeket, ismerjék meg a különböző régiók által kínált hagyományos magyar ételeket, valamint a gasztronómiához kötődő tradicionális magyar népszokásokat. Idén a nagyközönség aktív bevonásával új, szerethető logót is kapott a Torkos Csütörtök a "Hetyke Paprikabajuszos Szakács" képében. 

Az akcióban részt vevő éttermek folyamatosan bővülő listáját érdemes napról napra nyomon követni.

A csatlakozni kívánó vendéglátóhelyek regisztrációjukat ezen az oldalon készíthetik el, ahol a csatlakozás feltételei is megtalálhatók.

További információk:

Internet: www.torkoscsutortok.itthon.hu, e-mail: torkos@itthon.hu 

t.png

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr668301390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása