2016-ban nyílik Kalocsa szívében a Pilvax Hotel

2015. december 18. 15:02 - Zsenyei László

Kalocsa turisztikai potenciálja rendkívül sokszínű: ezeréves kulturális és egyházi öröksége, barokk belvárosa, népművészete, természeti kincsei, gasztrokultúrája, földrajzi elhelyezkedése kiváló alapot nyújtanak az idegenforgalomnak. A minőségi szálláshelyek hiánya azonban a kalocsai turizmus fellendülésének egyik legjelentősebb akadályát képezi.
A 2016-ban nyíló szálloda nem csak mennyiségi, hanem minőségi előrelépést is jelent a kínálatban: a Szent István király út 21. sz. alatti földszintes, 1820 körül, klasszicista stílusban épült lakóház átalakításával életre kelt Pilvax Szálloda és Kávéház majdan megvilágított homlokzatával Kalocsa városképének egyik gyöngyszemévé válhat.

latvany_05.jpg

A szálloda 24 órás elérhetőséggel, 24 beállós parkolóval, kávézóval, borpincével, konferenciateremmel a recepción idegen nyelvet is beszélő személyzettel várja majd a vendégeket. A 15 klimatizált, LCD tévével fölszerelt és WIFI eléréssel is rendelkező – köztük egy akadálymentes – szobája szállóvendégeinek kényelmét online foglalási rendszer, bankkártya-elfogadás, értékmegőrzés is szolgálja majd, az itt töltött időt pedig bizonyára még kellemesebbé és emlékezetesebbé teszi majd az emeleti finn szauna és pihenő.

latvany_01.jpg

A Pilvax Szálloda és Kávéház a Dél-Alföldi Operatív Program keretéből, az Európai Regionális Fejlesztési Alap segítségével a Civis Core Invest Kft. projektje keretében került kialakításra. A munkák 2015. december 15-én befejeződtek, jövő évtől pedig az új szálloda már szolgáltatásainak teljes palettájával fogadhatja majd a vendégeket.

Szólj hozzá!
Címkék: Kalocsa Pilvax

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr938182206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása