SelfICE, az önmegvalósító fagylalt Gyulán

2015. július 02. 14:44 - HriczElvira

A Kézműves Cukrászda már így is fogalom a süti- és fagyirajongók táborában, hiszen hozzájuk tartozik a gyulai Kézműves Cukrászda, a gyönyörűséges Százéves Cukrászda valamint a Várfürdőben és a Csaba Centerben is rájuk bukkanhatunk. A határainkon túl pedig Nagyszalontán találunk Kézműves Cukrászdát. Amit viszont most kitaláltak, merőben más, mint a korábbiak, ami maradt, az a kimagaslóan magas minőség, ami garancia arra, hogy sose csalódjunk.

selfice.jpgKép@Facebook/Selfice

A SelfIICE a múlt héten nyílt meg, szintén Gyulán, a Világórától pár méterre és máris gyakorlatilag telt házzal üzemel. A lényegét összefoglalva: csapolj fagyit, csurgass rá öntetet, halmozz rá feltétet, és kész is álmaid fagyi kelyhe! Ezután már csak oda kell fáradni a mérleghez, ahol az összsúly alapján mérik a fizetnivalót. Zseniális!

Persze, hogy ki kellett próbálni nekünk is. Egyikünk eperfagyit evett rumos mazsolával és még egy kis eperrel, mert eperből sosem elég! A másik kreáció pedig pisztáciafagyi volt színes cukordrazséval. Persze szemeztünk sok mindennel, de legközelebbre is hagytunk ötleteket a tarsolyunkban. Bár nem lesz könnyű visszafognunk magunkat a hatalmas kínálatban, ahol nem csak rengeteg ízű fagyi, hanem hihetetlen mennyiségű rávalóból választhatunk. Aszalványok, pillecukor, karamelldarabok, cukorgolyócskák, tejszín, sokféle öntet és ki tudja megjegyezni, még mi mindennel turbózhatjuk fel a fagyinkat!

Nyitási kedvezményként 10% kedvezményt adnak július 10-ig annak, aki felmutatja a szórólapjukat. Ezen kívül fagylalt-szépségversenyt is hirdetnek, aminek a lényege, hogy készítsd el a saját selfICE fagyidat, fotózd le és posztold a SelfICE facebook-oldalára! Két nyertes választanak: egy közönségdíjast (a legtöbb lájkért) és egy szakmai díjast (akinek a kreatív csodája szakmai szemmel is megállja a helyét). A játék július 17-ig tart. A nyeremény mindkét díjazott esetében, 2 fő részére a legnagyobb pohárban annyi fagyi és feltét, amennyi belefér. Fontos, hogy a fotó, amit posztolsz nyilvános legyen.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr547590792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása