Két szakmai elismeréssel díjazták a Szegedi Szabadtérit

2015. június 09. 17:04 - Zsenyei László

A Szegedi Szabadtéri Játékoknak már alapításától fogva sem csupán a szórakoztató népszínházi előadások létrehozása és a kultúrmisszió teljesítése a kiemelt célja. A fesztivál 1931. óta kiemelt szerepet játszik a város turisztikai életében és a városmarketing erősítésében.

Ennek fényében két elismerést is kapott a napokban a Szegedi Szabadtéri Játékok: egyfelől elnyerte a Magyar Marketing Szövetség városmarketing díjának gyémánt fokozatát. Ezt elsőként kapta meg Szegeden a fesztivál. Az Országos Városmarketing Díj célja, hogy felhívja a figyelmet a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és intenzívebbé váló marketingtevékenységre.

Az Európai Fesztivál Szövetség a kiemelkedő európai fesztiválok sorába választotta be a Dóm téri Játékokat. Az EFFE a minősítéssel elismeri a fesztiválszervezők mindennapos, helyben, az adott közösséggel végzett munkáját, valamint a művészeti szcénáért kifejtett kiemelkedő erőfeszítését.

Herczeg Tamás igazgató szerint a Szabadtéri sikere Szeged sikere is.

Forrás: www.szegediszabadteri.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr517529562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása