Szemétszedés két keréken

2015. május 19. 14:00 - Zsenyei László

A Magyar Turizmus Zrt. Dél-alföldi Regionális Marketing Igazgatósága idén először csatlakozott a „TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért!” elnevezésű országos szemétszedési akcióhoz. A Szegeden, 2015. május 16-án délután lebonyolított hulladékgyűjtésen a résztvevők a Kálvária teret tisztították meg a jó hangulatban zajló munka során.

Csatlakoztak az akcióhoz a Hunguest Hotel Forrás Gyógy- és Wellness Szálloda, valamint a Szegedi Tourinform munkatársai. Különleges szegedi attrakcióként részt vett az eseményen a "Ne dőlj hátra - Élménytúrák Segway PT-n" csapata is. Katona Ilona regionális marketing igazgató a gyűjtés mellett a szegedi Rádió88-nak, illetve a Városi Televízió Szegednek adott interjúival járult hozzá az akció jelen- és jövőbeni sikerességéhez.

Ezúton is köszönet a résztvevők segítségéért!

p5160709_1920.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr647472734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása