TOP 8 fürdő, ha esik, ha fúj

2014. szeptember 12. 14:00 - HriczElvira

Üdülési ajánlatokkal FRISSÍTVE!

A fürdők szolgáltatásairól a borongós időkben sem kell lemondanunk, hiszen a fedett élmény és wellness részlegek tökéletes kikapcsolódást nyújthatnak az őszi-téli hidegben is. Összeállítottunk egy TOP 8 listát, hova érdemes ellátogatni a fürdőzés szerelmeseinek akkor is, ha hideg van és esik. És mindehhez még több tucat kedvezményes üdülést is ajánlunk!

32145_resize.jpg

Gyulai Várfürdő – AquaPalota

Családdal, barátokkal vagy kettesben a párunkkal - a Gyulai Várfürdő minden igényt kielégít az őszi időjárásban is, hiszen fedett gyógyrészleggel, fedett élményrészleggel, szunaparkkal, és egy fedett aquaparkkal is rendelkezik.

A gyógyfürdő részlegen széleskörű gyógyászati ellátás vehető igénybe, főként a mozgásszervi és gyulladásos betegségek gyógykezelésére, valamint a műtétek utáni rehabilitáció kiegészítő kezelésére. A Castello Szaunapark 3 kültéri szaunaházzal, jakuzzikkal, merülődézsákkal, dézsazuhanyokkal, 2 beltéri infraszaunával és gőzkabinnal rendelkezik. A meghitt hangulatú beltéri, illetve kültéri pihenő kiváló helyszín a kikapcsolódáshoz és a relaxációhoz. Az AquaPalota részleg 2013 végén nyílt meg. A fedett aquapark időjárástól függetlenül tökéletes helyszín a szórakozásra. Csúszdáival (köztük a különleges "fellejtős" csúszdával), az élmény-, ugró-, és gyerekmedencéivel valamint a saját szauna részleggel az egész család számára jó programot biztosít.

_DSC8380_1_2Adjust_1.jpg

Makói Hagymatikum Fürdő

A világhírű organikus építész, Makovecz Imre által tervezett fürdő Makó gyöngyszeme. A hagyományos fürdőgyógyászati kezeléseken túl természetgyógyász is várja a vendégeket.  A Hagymatikumba látogató betegeket a makói gyógyvíz és a Maros folyóból nyert makói gyógyiszap páratlan kombinációja főként mozgásszervi és gyulladásos betegségek leküzdésében segíti. széleskörű wellness szolgáltatások közt lehetőség nyílik többféle masszázsra, a számtalan szauna közül pedig igazi különlegességet jelenthet a fényözön- és a makói szauna. A mesés látványhoz kellemes élmények is párosulnak, ezért mindenképpen érdemes kipróbálni.

_DSC7684_5_6Adjust_(Hagymatikum)_1.jpg

Napfényfürdő Aquapolis Szeged

Egész évben üzemeltetett vízi csúszdákkal kecsegtet minket a szegedi fürdő. Különlegessége a 30 méter magas csúszótoronyból elénk táruló szegedi panoráma.  A fárasztó és zajos csúszdázás után pihenhetünk egyet a fürdő csendes wellness részlegében.  Ha azt gondoljuk, hogy csak a fiatal korosztály igényeit elégíti ki a fürdő, hát tévedtünk, hiszen rendelkezik egy komplex gyógyászati szárnnyal, valamint a csöppségek nagy örömére gyerekparadicsommal, ahol egy négy szintes labirintus rendszerű játszóházban hancúrozhatnak a gyerekek, a kismamák kényelmét pedig a baba-mama világ biztosítja. 

_DSC7425_6_fused_resize_1.jpg

Kecskeméti Fürdő

A fürdőkomplexum érdekessége a 86 méter hosszú „aquatube”, illetve a 124 méter hosszú „black hole” csúszda, melyek egy csúszdatoronyból indulnak és a különlegességük, hogy nincs érkező medencéjük, télen és nyáron egyaránt használhatóak. Ám ezen kívül még számtalan élmény vár minket a Kecskeméti Fürdőben. A kalandmedence élményelemei, a szaunák, a gyerek-, illetve a gyógyászati részleg is szeretettel várja vendégeit, a legkisebb csöppségek számára pedig heti több alkalommal is babaúszást tartanak.

_DSC7730_1_2Adjust_1.jpg

Orosháza Gyopárosfürdő

A mozgásszervi, nőgyógyászati, urológiai, bőrgyógyászati és idegrendszeri betegségekben szenvedők számára egyaránt jótékony hatással bír egy gyopárosi fürdőkúra, és ráadásul 2014 májusában került átadásra az új gyógymedence, így mindezt vadonatúj környezetben élvezhetik a vendégek. A néhány éve épült élményfürdő rész is remek helyszín a kikapcsolódásra. A panorámaüveges belső tér kilátást biztosít a gyönyörű parkra, valamint a fürdő területén található tóra is. A fürdő 10 kabinos szauna parkja szauna szeánszokkal és hétvégenként éjfélig tartó nyitva tartással várja vendégeit. 

_DSC8098_099_100Adjust_resize_1.jpg

Jonathermál fürdő Kiskunmajsa

"Van egy hely a Nap alatt..." ahol a nagyváros zajától távol egy üdülőfaluban kínálja a Jonathermál fürdő az élmény-, wellness- és gyógyszolgáltatásait. A szórakoztatás és kikapcsolódás mellett a gyógyulás, a felfrissülés is kiemelt szerepet játszik a fürdő életében. Többek között gyógy- frissítő- és aromamasszázst, víz alatti vízsugármasszázst és csoportos víz alatti gyógytornát is igénybe lehet venni. A fürdő csarnokában szaunasziget, gőzkabin és mártózó medence várja a vendégeket. 

31935_a4_webre.jpg

Mórahalom

A térség térd- és vállcentrumaként számon tartott Mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő gyógyászati részlege elsősorban a mozgásszervi megbetegedések kiegészítő kezelését végzi. Az új, impozáns fürdőépület jelenleg 14 fedett és 7 szabadtéri medencével, 11 szaunával, gyógy-, és wellness szolgáltatásokkal, kedvező árakkal, Szegedtől karnyújtásnyira egész évben várja a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeket.

Mórahalom - resize.jpg

Tiszakécske

A Tiszaparti Termálfürdő változatos wellness-kínálatában többek között Biotron lámpás kezelés, Caracalla-masszázskádfürdő, iszappakolás, Jouvence Spa-ágy, tangentor és különféle masszázsok szerepelnek. A 2011-ben átadott Szaunavilágban finn, Stollen, infra szauna, gőzkamra, tepidárium, sókamra, Kneipp-taposó, jégkása és merülőmedence mellett igazi különlegesség a városban őshonos rózsabarack zamatára alapozott Rózsabarack bioszauna, valamint a tiszai homokkal feltöltött homokfürdő pihenő.

_MG_5062_néző_1.jpg

 

TIPP!

Családbarát üdülési ajánlatok

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr106691811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása