Luxus falusi kivitelben

2014. augusztus 12. 12:12 - TóthNiki

Az autentikus Homoki Lodge - Boutique Hotel különleges ötvözete a luxusnak és a falusi környezetnek.

Háborítatlan természet, tökéletes kényelem, csend és pihenés, ezekkel a szavakkal jellemezhetnénk a Ruzsától 7 km-re található Homoki Lodge-ot. Tökéletes azok számára, akik el szeretnének szabadulni a mindennapos rohanástól és a nagyvárosok nyüzsgő forgatagából.

A régi falusi parasztházak falai között dizájnerbútorokkal berendezett szobákat találunk, melyek minden elvárást felülmúlnak.

A falusi életmódhoz hűen akár lóháton is bejárhatjuk a környéket, az egész napos lovastúrákon szakképzett vezetők kíséretében bebarangolhatjuk a környező erdők, mezők és mocsarak izgalmas világát. A népes vadállománynak köszönhetően a vadászat kedvelőinek is tökéletes helyszín a kikapcsolódásra.

Az aktív pihenésen kívül a hotel számtalan relaxációs lehetőséget nyújt. Ellazulhatunk a szaunában, de akár egy kényeztető masszázst is igénybe vehetünk, hogy a stresszmentes kikapcsolódás még hatásosabb legyen.

A Homoki Lodge weboldala ITT található.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr786597531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása