Augusztus 20. Gyopárosfürdőn

2014. július 30. 10:40 - TóthNiki

Töltse a hosszúhétvégét Gyopárosfürdőn, ahol XI. alkalommal rendezik meg a kenyérünnepet, melynek célja az orosházi kenyér ismeretségének növelése és a helyi hagyományok újjáélesztése. A rendezvény visszatérő eseménye a Pékek utcája, ahol kóstolókat és termékebemutatókat tartanak, valamint az általuk készített különlegességgel mérkőznek meg egymás ellen a mesterek. A szakmai programok mellett izgalmas közönségprogramok teszik még vonzóbbá a rendezvényt. Fellép Demjén Ferenc, Majka & Curtis, Bódi Guszti , a Rippel Fivérek, az estét pedig egy csodálatos tüzijáték zárja.

szorolap_nezokep_2.jpg

A programokat tovább színesíti, hogy megnyílt az Alföld Gyöngye Kalandpark, ami remek szórakozási lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A kalandparkban 32 akadály található,  a kicsiknek pedig egy külön gyerek akadálypálya lett kialakítva. Érdemes kipróbálni a fák közé kifeszített, 15 méter hosszú függőhidat, és a különböző nehézségű pályákat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr346551535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása