Sör – Virsli Fesztivál- Orosháza Gyopárosfürdő

2014. július 11. 11:47 - TóthNiki

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre Orosházán, a gyopárosi parkfürdőben a Sör-Virsli Fesztivál.

Július 11-12-13.

Minden korosztály számára kiváló programnak ígérkezik, gyerekprogramok, ugrálóvár, kézműves foglalkozások,  sportrendezvények, főzőverseny, koncertek és DJ-k várják az odalátogatókat. És természetesen azt se feledjük el,  hogy a helyszín adta lehetőségek is igen csábítóak. Lazíthatunk egyet a meleg vizes medencékben, csúszdákból csobbanhatunk a hűsítő kék vízbe, valamint méregteleníthetünk a különböző szaunák forróságában is.

Esténként pedig kezdetét veszi a buli hangulat, mulathatunk a Fásy Mulatóra és Nótár Mary-re, elővehetjük az érzelmes oldalunkat Kökény Attila és a Vastag fivérek koncertjein, valamint retró hangulatot élhetünk át Dévényi Tibi bácsival és a Bon Bonnal.

A focikedvelők se maradjanak otthon, hiszen itt remek hangulatban, egy jó hideg sörrel, kivetítőn nézhetik meg a foci VB döntőjét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr406499469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása