Színház és természet - Szarvasi Vízi Színház

2014. július 07. 08:30 - TóthNiki

Egyedülálló környezetben, a festői szépségű Holt-Körös partján várja látogatóit a közel ezer ember befogadására képes Szarvasi Vízi Színház, melynek működtetésére a Békés Megyei Jókai Színházat kérték fel. A színház, egészen augusztus végéig, hírnevéhez méltó, magas színvonalú előadásokkal várja a szórakozni vágyókat.

A színházi előadások mellett versestek, táncos előadások, gyerekműsorok, cirkuszi műsorok és koncertek színesítik a repertoárt.

Kedvcsinálónak néhány előadás címe : A kolozsvári bíró, Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, Toldi, Magyar Cirkusz és Varieté - Ifjú cirkusz csillagai, Koldusopera, A dzsungel könyve...

A részletes programleírás itt található.

A színház holnapján minden információt és segítséget megtalálunk amire szükségünk lehet, és akár online is megrendelhetjük a jegyeket a megtekinteni kívánt műsorra. Itt mindenki megtalálhatja a számításait, hiszen a fizetős előadások mellett, ingyenesen látogatható estek is várják a szórakozni vágyókat.

Ha egy igazán különleges környezetben eltöltött kellemes estére vágysz irány a Szarvasi Vízi Színház, ahol minden ízlést kielégítő, változatos és színvonalas programokat találsz egész nyáron. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr736472991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása