Ma kezdődik a Szegedi Toros és Pálinkafesztivál

2014. március 06. 12:13 - HriczElvira

Immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Szegedi Toros és Pálinkafesztivál. Idén is lesz a már jól megszokott Böllérverseny, ahol a szervezetek, egyesületek mellett civil személyek  alkotta csapatok mérik össze tudásukat értékes nyereményekért és természetesen a dicsőségért.

toros_palinkafeszt2014.jpg

Ezen kívül versenyt hirdettek zenészek, zenekarok között, hogy komponálják meg az igazi Toros Dalt. A beküldött dalokat a Rádió88 naponta lejátssza és a legjobbat a hallgatók szavazatai mellett  egy szakmai zsűri választja ki, melynek nyereménye a dicsőség mellett pénzjutalom illetve egy élő koncert lehetőség a fesztiválon. Lesz közönségdíjas is, amely kizárólag a hallgatók szavazatai alapján kerül kiválasztásra.

Az egyetemi karok is megmérettetésre kerülnek egy vicces, szórakoztató, a Toros Pálinkafesztivál témájához szorosan kapcsolódó vetélkedő keretén belül. A végső győztes jutalma a malacságok mellett a méltán közkedvelt, nagy mennyiségű pálinka. Csak hogy senki ne érezze magát vesztesnek, ösztönzésképpen minden csapat lelkesedését ajándékkal jutalmazzuk.

Házigazda: Sági Szilárd, gasztrokibic

Március 6., csütörtök: Torkoskodó Csütörtök

Március 7., péntek: Pálinka napja

Március 8., szombat: Böllérnap

Március 9., vasárnap: Családok napja

Részletes program a rendezvény honlapján.

Forrás: Tourinform Szeged

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr425846008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása