LiTraCon, a magyar innováció új szimbóluma

2014. január 14. 14:02 - HriczElvira

Losonczi Áron építész-feltaláló világhírű találmány a fényáteresztő beton újszerűsége és sokoldalú felhasználhatósága miatt az egész világon keresett. Az üvegbetont a Time magazin 2004-ben az év egyik legjelentősebb találmányának minősítette, rengeteg szakmai elismerést és díjat nyert valamint bekerült a Magyar Turizmus Zrt. új országimázsfilmjébe (az alábbi videóban 1:39-től).

A dél-alföldi kisvárosban, Csongrádon élő és dolgozó Losonczi Áron találmánya végre megjelent a hazai szállodaipar belsőépítészeti elemi között, elsőként Szegeden, az Art Hotelben. A szálloda lobbyjában különleges módon megvilágított építészeti megoldást az Art Hotel Szeged megálmodójának, Körtvélyessy Péternek az aláírása díszíti.

fenyateresztobeton.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr615758010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása