Találkozunk az OMÉK-on

2013. szeptember 12. 14:35 - HriczElvira

Az OMÉK alkalmából a vidék felcuccol a  Hungexpóra, hogy megmutassuk, milyen az igazi vidéki vendégszeretet, milyen finomságok és helyi termékek készülnek nálunk. Reméljük, az itt látottak és tapasztaltak után mind többen kerekednek fel a fővárosból és környékéről, hogy hétvégente vagy rövidebb-hosszabb nyaralásuk alkalmával teljes egészében megéljék azt, amit mi már tudunk: vidéken élni jó!

Kolbász, házi.JPG

2013. szeptember 18-án ismét megnyitja kapuit a 76. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás  Budapesten, a Hungexpo Vásárközpontban. Az eseményt a Magyar Turizmus ZRt., Agrármarketing Centrum vezérigazgatóság (AMC) rendezi, amelynek eredményeként a hazai turisztikai kínálat mutatkozik be a G pavilon teljes területén. Így nem csak a hazai agrárkínálatot, de a vidéki életforma varázsát, a vidék turisztikai lehetőségeit is megismerhetik a fővárosiak.

A hamisítatlan vidéki hangulatot nyújtó Dél-Alföld standján a turisztikai kiállítók mellett számos mezőgazdasági termelő is kínálni fogja portékáját. Társkiállítónk lesz a puszta ízeivel váró Tanyacsárda, a Szarvasi ATTA Kft. kézműves sörei mellé a Csabai Kolbászfesztivál kolbászokat kínál, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark szatócsboltjában pedig gyakorlatilag „minden kapható”. A kalocsai viseletbe öltözött fiatal párt ábrázoló fotófalnál népviseletes fotót készíthetünk, szombaton pedig a Szegedi Tourinform pultjánál a gyerekek kipróbálhatják a paprikafűzést. Az egészséges táplálkozásról Dr. Kalmár Gergely csütörtöktől előadásokat tart a stand színpadán, a gyerekek pedig tönkölybúzából készült kenyértésztát dagaszthatnak. A régió turisztikai kínálatát ismerhetik meg a látogatók a Dél-Alföld, Orosháza-Gyopárosfürdő, Szeged, Békés megye, Kalocsa és az Ópusztaszeri Tourinform információs pultjánál.

Találkozzunk az OMÉK-on! Keressék fel 2013. szeptember 18-22. között a Dél-alföldi Régiót a Hungexpon, a G pavilon A2.3 standján

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr425508784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása