Strandok éjszakája

2013. július 31. 17:21 - HriczElvira

Péntek este dobjunk be egy törölközőt és fürdőruhát, -nadrágot a táskába, aztán irány a strand! Az augusztus 2-án megrendezett Strandok Éjszakáján rengeteg helyen változatos programokkal várják az éjszakai fürdőzőket.

A SZÉP-kártyát akkor se hagyjuk otthon, ha a rekreációs zsebben nincs egy fillérünk se: a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére 2013. július 1-től változott a Széchenyi Pihenőkártya alszámlái közötti "átjárhatóság" a fürdőszolgáltatások tekintetében. A rendelet módosításának értelmében három alszámla mindegyikéről fizethető fürdőszolgáltatás!

Bács-Kiskun megye

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban a Kecskeméti Rendőrkapitányság Megelőzési és Áldozatvédelmi Alosztálya különböző interaktív rendőrségi játékok várja a látogatókat. Kitelepül a Gong Rádió és 18.00 órától élő kívánságműsort rendeznek. Este játékos versenyek, Beliczai Balázs Stand Up Comedy estje után Bredenczki Mária és Kocsis Tibor énekes lép fel.

A tiszakécskei Tisza-parti Termálfürdőben éjfélig szórakozhatunk és bulizhatunk ezen az éjszakán.

Augusztus 2-4. között rendezik meg Kiskunmajsán a XVII. Sör-Fürdő Fesztivált a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdőben. Péntek este nosztalgia diszkóval, szombaton és vasárnap koncertekkel, sörivó-versennyel, néptáncbemutatóval, szépségversennyel és még sok minden mással várják a fürdőzni és bulizni vágyókat.

Békés megye

A Gyulai Várfürdőben 8.00-20.00 óráig valamennyi medence használható, 20.00 óra után a csúszdás medence és a Castello Wellness és Szaunapark (kupolás wellness medencével együtt) – külön éjszakai wellness fürdőjegy megváltása nélkül – szauna szeánszokkal várja az éjjeli lubikolásra vágyókat! Belépés: 8.00-20.00 óráig a fürdő valamennyi üzemelő bejáratán, 20.00-24.00 óráig a Fahíd és a Nyári főbejáraton („gödör”) keresztül. Belépőjegy: a napközben megváltott napi belépőjegyek éjfélig érvényesek, 17.00 óra után (éjszaka is) kedvezményes jegyek válthatóak 1.700,- Ft / 1.450,- Ft áron)!

Gyopárosfürdőn 17:00-21:00-ig próbáld ki a hőlégballonozást, jósoltass magadnak az élményfürdőben, aztán pörögja a diszkóban DJ Ory-val!

Augusztus 1-4. között rendezik meg Gyomaendrődön a XVII. Nemzetközi Volkswagen Bogár Találkozót a Liget fürdőben. A rendezvény hangulata retrós, rockos - az autóknak megfelelő, ezért méltán népszerű a "bogarasok" körében is. Sok fellépővel, színes programmal vár minden érdeklődőt.

Csongrád megye

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben 16 órától kedvezményes belépők válthatók: felnőtteknek a jegy 1200, nyugdíjasoknak 950 forint. Lesz éjszakai szauna, szeánsz, aquazumba és kívánságműsor is.

makói Hagymatikumba 1000 Ft-os kedvezményes jeggyel lehet belépni az esti fürdőzésre.  Az estét vízi diszkóval, koktél pulttal és grill party-val dobják fel.

A szegedi Anna Fürdőben 21.00-24.00 óráig az éjszakai fürdő ideje alatt fellép a fiatal zsonglőrökből álló Trio-Sárközi (21.45-kor és 22.45-kor),  lesz kártyajóslás, rajzelemzés, számmisztika, gyógyító angyalpecsétek és ásványgyógyászat. A belépőjegy egységesen 1.000,-Ft/fő.

A strandok éjszakáján a szegedi Napfényfürdő Aquapolis vendégeinek igazán különleges élményben lehet része. A szegedi Partiscum Csillagászati Egyesület segítségével egy virtuális űrutazás során megismerkedhetnek a Naprendszer bolygóival, ellátogathatnak a Mars vörös sivatagába, és közelről szemlélhetik meg a Szaturnusz gyűrűit. Az este folyamán bárki gyönyörködhet a Flame Flowers tűzzsonglőr csapat szabadtéri előadásában. A belépő csak 1200 Ft/fő.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr735435816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása