Félárú csütörtök és szaunaszeánsz Kecskeméten

2012. szeptember 24. 14:09 - HriczElvira

Félárú csütörtök plakát_resize.jpgAzon gondolkodom, hogy ismét el kellene menni Kecskemétre az új fürdőbe. Itt mindig kitalálnak valamit, ami megmozgatja a mi fantáziánkat is. Most például újra bevezetik a "félárú csütörtök" akciójukat, ráadásul a Turizmus Világnapjára időzítve. Persze nem csak a héten, hanem ezután folyamatosan, minden csütörtökön 50%-os kedvezménnyel lehet bejutni, ami azt jelenti, hogy a felnőtt úszójegy: 500 Ft, a nyugdíjas termál jegy: 350 Ft, a családi jegy pedig 2 felnőtt és 1 gyerek részére élményfürdő, termál és uszoda használattal csak 2850 Ft.

Ha viszont hétköznap nem is jutnánk el ide, hétvégére is jó programot dobtak össze: most rendezik meg a harmadik Szaunázók hétvégéjét, ahová csak 1300 Forint a belépő és a felöntések ingyenesek. Szombaton és vasárnap is folyamatosan lesz mindenféle élvezet, de ami csak itt van: vasárnap reggel 10.00 órától Kecskeméti Barackpálinkás felöntés!

Ennyi jár, nem?!

darmi

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonadelalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr494799533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása